Kiğılı’dan Kadınların Hayatına Dokunacak Ev Koleksiyonları

1 4
1 4

Kiğılı, ilk mağaza açılışından bu yana 40 yılı aşkın zamandır, “erkek giyimi” denilince Türkiye’de akla ilk gelen markalardan biri. Peki, siz Kiğılı’nın hala sadece şık beyefendilerin tercihi olduğunu mu düşünüyordunuz? O halde Kiğılı Home’un, kadınları cezbedecek ev tekstili koleksiyonunu hala keşfetmemiş olmalısınız!

Neredeyse insanlık tarihi boyunca, kadınları mutlu etmenin yollarına dair pek çok şey yazılıp çizilmiş. Üstelik hala da buna yönelik tavsiyeler geliştirilmeye devam ediyor. Oysa kadınları mutlu etmenin aslında hiç de karmaşık yollardan geçmediğini siz de defalarca deneyimlemişsinizdir. Çünkü kadınların isteği esasında yalnızca, hayata kattıkları değer karşısında hak ettikleri değeri görebilmek; sevildiklerini ve sayıldıklarını hissetmek… Bunun bir yolu da hayatlarına -ve bu noktada önemli bir yer tutan “yaşam alanlarına”- renk katmaktan geçiyor.

Meslekleri ve yaşam tarzları fark etmeksizin hayatınızdaki kadınların, evlerine daima ayrı bir anlam ve değer yüklediklerini fark etmişsinizdir. Ev eşyalarına duydukları sonsuz ilginin nedeni de aslında bu. “Kadınları mutlu eden hediyeler” vb. önerilere göz atarken, ev dekorasyonu ve ev tekstili ürünlerini bu listelerde neden sıkça gördüğünüzü şimdi daha iyi anlamış olmalısınız. Peki ya Kiğılı’nın, yeni markası Kiğılı Home ile kadınlar için de bu alanda öncelikli bir tercih olabileceğini biliyor muydunuz? Öyleyse, Kiğılı Home 2022 Ev Tekstili Koleksiyonu’nu incelemenizin tam zamanı!

1. Kiğılı Home Ev Tekstili Koleksiyonunda Neler Bulunuyor?

2 4

Kiğılı Home 2022 Ev Tekstili Koleksiyonu’nda nevresim setleri, yatak örtüleri, havlular, hamam/bornoz setleri ve pijama takımları yer alıyor. Markanın ev tekstili ürünleri, özellikle de nevresimlerde çeyizlik/hediyelik ve günlük olmak üzere iki farklı kategoriyi kapsıyor. Çeyizlik ürünlerde parlak dokular ve sofistike işleme detayları hâkim iken, günlük ev tekstili koleksiyonunda ise sadelik ve işlevsellik öne çıkıyor. Kiğılı Home’un günlük kullanıma uygun ev tekstili modelleri, şık stilleriyle ev hediyesi olarak da güçlü birer alternatif sunuyor. Ürünler, tasarımlarının yanı sıra kumaşları ve iplikleriyle de Kiğılı’nın kalite odaklı üretim anlayışını açıkça ortaya koyuyor. Dayanıklı dokuları ve kalıcı renkleri sayesinde tüm ürünler, uzun süreli ve sık kullanımda dahi ilk günkü görünümünü koruyor. Böylece Kiğılı, uzun yıllardır erkek giyiminde olduğu gibi lüks ev tekstili markaları arasında da güçlü bir yer edinmeyi başarıyor.

1.1. Tam Set Pamuk Saten Nevresim Takımı Modelleri

Kiğılı Home’un çeyizlik grubunda yer alan nevresim setleri tümüyle pamuk saten kumaşlardan üretiliyor. Çarşaf dahil tam set olarak hazırlanan pamuk saten nevresim takımlarının bazı modellerinde, ekstra iki adet daha yastık kılıfı bulunuyor. Çeyizlik nevresim seti grubunda renk olarak optik beyaz, ekru, pudra ve lacivert ağırlık kazanırken, tasarım olarak ise nakışlı modellerin hakimiyeti görülüyor. Bahar dalı, zeytin dalı, mercan, kelebek, kuş tüyü ve royal nakış işlemeli modellerin beraberinde; dantelli, kopanaki işlemeli ve fırfırlı modelleri de renk alternatifleriyle birlikte bu seride görebilirsiniz.

1.2. Çarşafsız Günlük Pamuk Nevresim Takımı Modelleri

Kiğılı Home’un günlük nevresim takımları da çeyizlik ürünlerde olduğu gibi yüzde 100 pamuk kumaşlardan üretiliyor. Ancak bu gruptaki ürünler, saten görünümlü olmak yerine keten izlenimi veren yıkamalı görünümleriyle dikkat çekiyor. Kiğılı Home’un bu gruptaki yüzde 100 pamuk nevresim takımları, günlük kullanıma uygun olarak ütüye ihtiyaç duymuyor. Çarşafsız set olarak sunulan günlük takımların içerisinde, ağırlıklı olarak bir adet nevresim ve iki adet yastık bulunuyor. Nevresim takımlarına uygun lastikli çarşaflar ise opsiyon olması açısından tekli ürün olarak satışa sunuluyor.

1.3. Şık ve İşlevsel Yatak Örtüsü Modelleri

Kiğılı Home’un yatak örtüsü modellerinde, en trend ev dekorasyonu ürünleriyle uyumlu olarak genellikle sportif desenler ve sade tasarımlar ön planda. Gri, antrasit, haki, vizon ve lacivert renklerin ağırlıkta olduğu bu ürün grubu içerisinde desensiz ya da düz çizgili, geometrik desenli, örgü motifli, balık sırtı ve yaprak desenli seçenekler yer alıyor. Kiğılı Home yatak örtüsü modelleri, bazıları pamuk ağırlıklı karışım olmak üzere, genellikle yüzde 100 pamuk kumaşlardan üretiliyor. Hem şık stilleri hem de yumuşak dokularıyla bu ürünler, yatak ve koltukların konforuna konfor; şıklığına şıklık katıyor.

1.4. İşlemeli Havlu Modelleri

Kiğılı Home’un işlemeli havlu modelleri arasında nakışlı, aplikeli, dantelli ve kopanaki detaylı özel tasarım seçenekler yer alıyor. Serideki nakışlı ürünler içerisinde tekli özel tasarımların beraberinde, çeyizlik nevresim setleriyle takım olarak kullanılabilecek seçenekler de bulunuyor. Bu birbirinden şık ürünler, özel makinelerle uygulanmış göz kamaştırıcı detaylarıyla, el işlemeli havlu modellerini aratmıyor. Üstelik Kiğılı farkıyla, doku kalitesi bakımından da ilk temastan itibaren cilde dost oluyor.

1.5. Ponponlu, Püsküllü ve Dokusu Desenli Havlu Modelleri

Kimi kadınlar, tıpkı hayata karşı tutumları gibi ev dekorasyonu tercihlerini de gelenekleri yıkan stillerden yana yapmak isteyebiliyor. Bu nedenle Kiğılı Home, havlu kategorisinde geleneksel ve moderni buluşturan işlemeli modellere ek olarak trend stillere de yer veriyor. Bu havlu seçenekleri içerisinde ise ponponlu, püsküllü ve jakarlı gibi son yılların en sevilen modelleri öne çıkıyor. Yüksek gramajlı iplik yoğunluğuna sahip olan Kiğılı Home havlular, yumuşak dokuları ve hızlı emicilik özellikleriyle beklentilerin ötesine geçiyor.

1.6. Hamam ve Bornoz Setleri

Kiğılı Home koleksiyonunda sadece el, yüz, ayak ve vücut havluları değil; bir adet hamam seti ve iki adet bornoz takımı da yer alıyor. Böylece banyo için ev tekstili alışverişini tek çatı altında tamamlamak mümkün oluyor. Kuş tüyü nakışına sahip olan hamam seti, iki adet baş ve iki adet vücut olmak üzere toplam dört üründen oluşuyor. Bornoz modelleri içerisindeki iki seçenekten biri, dantelli beyaz pamuk saten nevresim takımı ile aynı stili taşıyor. Diğeri ise kuş tüyü nakışlı pamuk saten nevresim setini tamamlıyor. Kuş tüyü nakışlı bornoz setinin içerisinde iki adet bornoza ek olarak iki adet de baş havlusu bulunuyor.

1.7. Kadın Gömlek Pijama Takımı Modelleri

Kadın için ev rahatlığı denilince, ürün çeşitleri elbette sadece ev tekstili ile sınırlı kalmıyor. Kiğılı Home koleksiyonunda, ev tekstili ürünlerine ek olarak bir adet kadın pijama takımı da yer alıyor. 2022 Koleksiyonu’nun en sevilen öğelerinden olan kuş tüyü nakışı, bu üründe de kendisini tüm şıklığıyla gösteriyor. Lacivert erkek pijama takımı ile set olarak sunulan kuş tüyü nakışlı kadın gömlek pijama takımı, pudra rengiyle romantik bir görünüm sergilerken feminen estetik anlayışını da zarif bir şekilde vurguluyor.

Kiğılı’nın kadınları kendisine hayran bırakacak özel tasarım ürünlerini incelemek için, Kiğılı Home ev tekstil mağazalarını veya satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

Önerilen Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir