Kiğılı’dan Estetik Tutkunu Erkekler için Ev Hediyesi Önerileri

ANASAYFABANNER
1 9

Çevrenizdeki beyefendilerden bir ev değişikliği müjdesi aldığınızda, artık “Erkeğe ev hediyesi ne alınır?” diye ince ince düşünmenize gerek kalmadı. Çünkü Kiğılı Home’da, centilmenlerin zevkine uygun birbirinden şık hediyelik ev tekstil ürünleri var! Peki, sizin seçiminiz hangisi olacak?

İster gününün önemli bir kısmını evinde geçirsin, isterse de yoğun iş temposundan dolayı evini sadece duş ve dinlenme için konforlu bir alan olarak kullansın; evi, erkeğin mabedidir! Haliyle evinde kendisini iyi ve değerli hissetmek, bir erkeğin hayata dair en önemli isteklerinin başında gelir. Bu istekten hareketle, muhtemelen yakın zamanlarda çevrenizdeki erkeklerden biri daha yaşam alanını değiştirmeye karar verdi, değil mi? Siz ise büyük olasılıkla, taşınma haberini aldığınız andan itibaren bir yandan onun için seviniyor; diğer yandan ise erkeğe ev hediyesi fikirleri için kafa yoruyor olmalısınız.

Peki, ona favori giyim markalarından olan Kiğılı’nın 2022 ev koleksiyonundan bir hediye seçmeye ne dersiniz? Sizi bilmiyoruz ama, biz “nokta atışı” deriz! Çünkü bu ev tekstili koleksiyonunda, Kiğılı’nın çok sevilen klasik ve bir o kadar da özgün tasarım anlayışı, tüm yönleriyle farkını hissettiriyor!

1. Günlük Nevresim Setleri

2 5

Nevresimler -özellikle erkekler tarafından her ne kadar temiz bir uyku için işlevsel ürünler olarak görülseler de- aslında yatak odalarının estetiğini tamamlayan en önemli parçalar arasında yer alıyor. Kiğılı Home’da ise şıklık konusunda birbirleri ile kıyaslanamayacak pek çok nevresim seti alternatifi bulunuyor. Güpürlü, jakarlı, fırfırlı, ponponlu ve hatta çift taraflı… Özellikle de çift taraflı olan modeller, erkekler için harika bir seçim olabilir!

Nevresimlerin sadece düzenli olarak temizlenmesi ve şık bir tasarıma sahip olması değil, dokusunun her yıkamada yumuşak ve yeni gibi kalması da son derece önemli. Bunun için Kiğılı, günlük nevresim setlerinin üretiminde yalnızca yüksek kaliteli pamuk kumaşlara yer veriyor. Üstelik Kiğılı Home günlük nevresim setleri, kalın dokumalı olmalarına rağmen yıkamalı görünümleri sayesinde ütüye de ihtiyaç duymuyor. Erkekler için bir taşla birçok kuş, daha ne olsun?

2. Havlu Setleri

3 2

Yoğun bir günün ardından pek çok erkeğin eve gidip kendisini hemen ılık bir duşa atmayı düşlemesinden daha doğal bir şey olamaz. Peki, bu tazelenme seansını şımartıcı bir dokunuşla tamamlaması için ona havlu seti hediye etmek nasıl fikir? Bizce şık işlemeli ve yumuşacık havlu takımları, erkek için ev hediyesi olarak düşünülebilecek en ideal alternatiflerden biri!

Kiğılı Home’un havlu koleksiyonunda bulunan ürün takımları, kutuları ile birlikte şık bir sunum olarak beğeninize sunuluyor. Bunlar arasında isterseniz iki baş havlulu bornoz setlerini, isterseniz de iki banyo havlusu ve iki baş havlusundan oluşan setleri tercih edebilirsiniz. Bizden söylemesi; emici ve yumuşak dokularının yanı sıra göz alıcı nakış detaylarını görünce, bir Kiğılı Home havlu setini de kendinize almak isteyebilirsiniz!

3. Yatak Örtüleri

4 1

Bekar bir erkeğin yatılı misafiri hiç eksik olur mu? Nitekim hep birlikte dışarı çıkılan eğlenceli aktivitelerin veya uzun sohbet akşamlarının ardından evlere dağılmak, yakın bir arkadaş grubu söz konusu olduğunda pek de mümkün olmayabiliyor. Bu da bekar erkeğe ev hediyesi olarak, arkadaşları için battaniye niyetine de kullanabilecekleri yatak örtülerini en ideal seçeneklerden biri kılıyor.

Peki ya hem ev stilinin estetiğine estetik katmak hem de uyku esnasında ısınmak ve rahat etmek için uygun dokuya sahip o seçenekleri nerede bulabilirsiniz? Elbette Kiğılı Home’da! Kiğılı Home koleksiyonundaki modern ve şık desenli yatak örtüleri, çok amaçlı bir kullanım sunmak adına yüzde 100 pamuk veya pamuk karışımlı kumaşlardan üretiliyor. Birinci kalite yumuşak ipliklerden üretilen bu örtüler, yatak ve oturma odalarının stilini konfor eşliğinde tamamlamak için tam da puzzle’ın eksik parçası niteliğinde!

4. Kozmetik Setleri

5 1

Bir erkeğin kendisine gösterdiği özeni, evine bakarak anlamak elbette en iyi yollardan biri. Hatta evlerine katkıda bulunmak da bu nedenle sizin gibi yakınlarına düşen tatlı bir sorumluluk. Ancak bir erkeğin kendisine hak ettiği değeri vermesi konusunda, kişisel bakımın rolü de yadsınamaz. Öyleyse, ev değişikliğiyle yeni hayatına adım atan bir erkeğe hediye olarak kişisel bakım seti hazırlamak bizce hiç fena olmaz doğrusu.

Neyse ki Kiğılı’da, sizi tek tek ürün seçimi ile yormayacak birbirinden zengin erkek kozmetik seti seçenekleri mevcut! Kolonya, parfüm, tıraş losyonu, roll-on deodorant ve duş jeli gibi seçeneklerin bir arada bulunduğu bu set alternatifleri, şık kutularının içerisinde, ev taşıyan yakınınızın yeni banyosunda yer almak için şimdiden hediye edilmeye hazır! Size düşen tek iş ise, bu zevk sahibi erkek için ev hediyesi olarak hangi kokuyu seçeceğinize karar vermek…

5. Eşofman/Pijama Takımları

6

Evet yanlış okumadınız. Arkadaşınıza ev dekorasyonunu tamamlayacak bir hediye almak yerine, tercihinizi doğrudan ev giyim ürünlerinden yana yapabilirsiniz! Neden mi? Bir düşünün; dostunuz, ihtiyaçlarına doğru yanıtları veren yeni bir yaşam alanına geçerek bir nevi hayatını da yeniliyor. Yeni evinde giyeceği şık ve konforlu pijamalar, basic (sade tasarım) üstler ve eşofman altları da bu anlamda kendisini çok daha iyi hissetmesini sağlayabilir!

“Tamam, arkadaşıma ilk ziyaret hediyesi olarak bir ev giyim takımı alayım. Ama hediyelik olabilecek kadar şık seçenekleri nereden bulacağım?” demediğinizi varsayıyoruz. Çünkü Kiğılı’nın bu konuda da size birbirinden şık ve kaliteli ürün seçenekleri sunduğunu biliyor olmalısınız. Kiğılı veya Kiğılı Home mağazaları ile satış noktalarında, erkek pijama takımlarından tekli eşofman altı seçeneklerine ve basic sweatshirt’lere kadar pek çok seçeneği bir arada bulabilirsiniz!

Hayatınızdaki erkeklere kendilerini değerli hissettirmek için en şık ev hediyesi alternatiflerini uzaklarda aramanız gerekmiyor. Bunun için Kiğılı Home mağazalarına ve satış noktalarına adım atmanız yeterli!

Önerilen Makaleler