Kiğılı’dan İnce Zevkli Yakın Arkadaşlarınız için Ev Hediyesi Önerileri

anasayfabanner
1 10

Yakın arkadaşa ev hediyesi söz konusu olunca binlerce alternatif arasında kaybolmamak elde değil! Peki ya siz yeni evine yerleşen dostunuz için alışılmış modellerin ötesinde, tasarım ve kalite olarak fark yaratacak iddialı seçenekler mi arıyorsunuz? O halde şu an doğru yerdesiniz!

Kadınlar, ev stili konusunda birbirlerinin nelerden hoşlanıp hoşlanmayacaklarını dış görünüşlerinden bile tek bakışta anlayabilir. Ancak erkekler tarafından bunun biraz daha zor olduğunu kabul etmek gerek. Siz de kendinizi tam olarak bu “zor görünen” durumun içinde bulduysanız, çözüm yine stilinizin mimarı Kiğılı’dan! Kiğılı Home koleksiyonu içerisinde, şıklığıyla arkadaşlarınızı kendisine hayran bırakacak hediyelik pek çok ev tekstil ürünü bulunuyor. Her biri eşsiz birer tasarım ürünü olan bu modeller, göz alıcı desen ve nakışlarının yanı sıra cilt dostu yumuşacık kumaşlarıyla da bir adım öne çıkıyor.

1. Günlük Nevresim Setleri

2 6

Temiz çarşaf kokusunun tutkunu olmayan bir insanla hiç tanışmış mıydınız? Muhtemelen hayır, çünkü öyle biri henüz doğmamış bile olabilir. Sözün kısası; arkadaşınız için ev hediyesi olarak bir nevresim setinin de sizden gelmesi, onu şüphesiz fazlasıyla sevindirecektir. Üstelik hediye edeceğiniz ürün hem kumaşı hem de stili ile göz dolduruyorsa, değmeyin keyfine!

Bu arayışınız için Kiğılı Home 2022 ev tekstili koleksiyonunda bulabileceğiniz birbirinden şık günlük nevresim seti seçenekleri bulunuyor. Son yılların en sevilen fırfırlı, ponponlu, fistolu, jakarlı ve çizgili modelleri, bu koleksiyonda Kiğılı’nın güçlü estetik anlayışıyla buluşuyor. Çarşafsız olarak sunulan bu pamuklu setleri dilerseniz birden fazla lastikli çarşafla tamamlayarak, zevkli ve ince düşünceli yönünüzün uzun yıllar boyunca hatırlanmasını sağlayabilirsiniz!

2. Çeyizlik Nevresim Setleri

3 3

Çeyizlik denilmesine bakmayın! Kiğılı Home’un bu kategori altında yer alan özel tasarım nevresim setleri; incelikle işlenmiş nakışları, saten kumaşları ve tam takım halinde sunulmaları bakımından hediyelik olarak da son derece güçlü birer alternatif oluşturuyor. Çeyizlik nevresim takımları içerisinde bahar dalı, kuş tüyü, kelebek, zeytin dalı, dantel ve mercan nakışlı seçeneklere ek olarak kat kat fırfırlı ve fistolu fırfırlı gibi kumaş sanatının hakkını veren farklı stil alternatifleri de bulunuyor.

Kiğılı Home çeyizlik nevresim takımları, günlük setlerden farklı olarak yıkamalı görünüme sahip yüzde 100 pamuk kumaş yerine pamuklu satenden üretiliyor. Geleneksel ve moderni benzersiz bir estetikle harmanlayan bu setlerin içerisinde, yastık ve yorgan kılıflarıyla uyumlu renklere sahip düz çarşaflar da yer alıyor. Modellerin kimisinde sadece işlemeli veya kumaş detaylı iki adet yastık kılıfı bulunurken, kimisinde ise ekstra iki adet uyku yastığı kılıfı daha yer alıyor. Artık seçim sizin!

3. Havlu Setleri

4 2

Asıl amaçları her ne kadar kurulanmak olsa da havlular, bir evde suyun aktığı her yeri tek başına dahi güzelleştirmeye yetiyor. Dolayısıyla bu kullanışlı ev tekstil ürünleri, özellikle takım halindeyken “Yeni eve taşınanlara ne alınır?” sorusu için de güçlü bir yanıt niteliğinde. Peki, bu konuda arkadaşınıza gelebilecek benzer hediyelerden farklılaşmak adına, seçiminizi Kiğılı Home’un ince işçilik ürünü havlu seçeneklerinden yana yapmaya ne dersiniz?

Kiğılı Home serisinde bulunan farklı ebatlardaki havlu modelleri nakışlı, aplikeli, jakarlı, dantelli, püsküllü, ponponlu ve desenli dokuma olmak üzere birden fazla çeşide ayrılıyor. Üstelik Kiğılı Home havlu modelleri, sadece tasarımlarıyla değil; yüksek emiciliğe sahip yumuşak dokularıyla da fark yaratıyor. Bu modeller arasında dilerseniz hazır set olanları tercih edebilir, dilerseniz de aynı modelin farklı ebatlarından kendiniz bir takım oluşturabilirsiniz.

4. Yatak Örtüleri

5 2
Yatak Örtüsü

Birine ev hediyesi alabilmek için öncelikle evini ziyaret edip zevklerine ve tercihlerine göz atmanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak ilk ön ziyaret için muhtemelen geçerli bir mazeretiniz ya da zamanınız yok, değil mi? O halde bu noktada, şu kritik soru açığa çıkıyor: İlk kez birinin evine giderken ne götürülür? Tercihinizi hem işlevsel hem de stil öğesi olan tek parça bir üründen yana yaparak, bu çıkmazdan en iyi şekilde kurtulmanız mümkün. Peki, bu ürün ne olabilir? Mesela, yatak örtüsü!

Kiğılı Home yatak örtüsü modelleri, İskandinav stili minimal tasarımlarıyla en gelenekselden en moderne kadar pek çok konsepte rahatlıkla uyum sağlıyor. Çizgili, geometrik, balık sırtı, zikzak ve örgü desenli gibi zamansız pek çok stili yansıtan bu modeller, nötr pastel renkleri sayesinde tüm ev dekorasyonlarıyla güçlü bir ahenk yakalıyor. Yüzde 100 pamuk veya pamuk karışımlı birinci kalite kumaşlarıyla ise bu ürünler, ilk temastan itibaren evler için vazgeçilmez bir konfor unsuruna dönüşüyor.

Kiğılı ile erkeklerin gardıroplarını baştan sona yenilemesi ne kadar kolaysa, Kiğılı Home ile arkadaş için ev hediyesi bulmak da o kadar kolay. Tek yapmanız gereken, Kiğılı Home mağazaları ve satış noktalarını ziyaret etmek!

Önerilen Makaleler