Geleneksel Çeyiz Hazırlıkları için Yenilikçi Stiller: Kiğılı Home Çeyiz Koleksiyonu

ANASAYFA
1 11

Çeyiz hazırlığı, evlilik yolunda yürüyen çiftler için hem olmazsa olmaz bir gelenek hem de evlilik sonrası ihtiyaçlar doğrultusunda en önemli ve meşakkatli adımlardan biri. Peki, çeyiz hazırlıklarınızı bir sorumluluktan öte büyük bir zevke dönüştürmeye ne dersiniz?

Eğer evlilik hazırlıkları yapıyorsanız, gelin ve damatlar için geleneksel çeyiz listesi örneklerine siz de defalarca denk gelmiş olmalısınız. Peki, gerçekte bu listelerde yer alan ürün ve eşyalardan hangilerini kullanacaksınız? Elbette zevkinize en çok hitap edenleri ve gündelik yaşamınızdaki ihtiyaçlarınızı karşılayacak olanları; değil mi? Haliyle de çeyiz için liste yaparken, tercihlerinizi stil bakımından en modern ve en işlevsel ürünlerden yana yapmak istemeniz son derece doğal! 

Peki, Kiğılı Home’un özel tasarım çeyiz koleksiyonu içerisinde, ihtiyaç ve zevklerinize uygun birbirinden şık alternatifler bulabileceğinizi biliyor muydunuz? O halde şimdi keşfetmenin tam sırası! Genç çiftlerin beklentileri göz önünde bulundurularak incelikle hazırlanan Kiğılı Home çeyizlik ürünleri, geleneksel çeyizlerin zamana meydan okuyan klasik stillerini en sevilen modern dekorasyon trendleriyle buluşturuyor. Size de çeyiziniz için gereken ev tekstili ürünlerini, birbirinden göz alıcı seçeneklerle tek seferde tamamlamanın rahatlığını yaşamak kalıyor.

1. Kiğılı Home’un Çeyizlik Ürünleri ile Evinize Değer Katın!

2 7

Kiğılı Home 2022 Çeyiz Koleksiyonu içerisinde saten nevresim setlerinden yatak örtülerine, erkek ve kadın için gecelik-sabahlık takımlarından bornoz ve havlulara kadar pek çok ürün yer alıyor. Her biri yenilikçi stillerle özel olarak tasarlanan bu ürünler, estetik görünümlerinin beraberinde yüksek kaliteli kumaşlarıyla da fark yaratıyor.

Tasarımsal olarak pek çok farklı stilin bir arada bulunduğu Kiğılı Home koleksiyonu, bir yandan geleneksel çizgilere yepyeni yorumlar kazandırırken, diğer yandan eşsiz ve özgün tasarımlara da ev sahipliği yapıyor. Böylece Kiğılı, yıllardır erkek giyiminde olduğu gibi, çeyiz için en iyi markalar arasında da hızla yer edinmeyi başarıyor.

1.1. Çeyizlik Nevresim Takımı Seçenekleri

Nevresim’leri, “kapsamlı” veya “az ve öz etme” ile gelinebilecek çetizimiz olması gerektiği gibi geliyor. Çeyiz için kaç nevresim takımı seçeceğiniz ve hangi seçimlere yönelik seçimlerinizi stillerle birlikte, tercihlerinizi tercihlere uygun olarak en şık seçeneklerden yana planlarınızı yapacaksınız. Kiğılı Ana Sayfa çeyizlik nevresim takımı ise bu öğle yemeği sunumu, en şık ve yüksek ürünleri bir arada sunuyorlar.

Kiğılı Home çeyizlik nevresim takımları ağırlıklı olarak nakışlı, dantelli, güpürlü ve fırfırlı seçeneklerden oluşuyor. En çok ürün seçeneği ise nakışlı modeller arasında yer alıyor. Bu seçenekler içerisinde mercan, kuş tüyü, zeytin dalı, bahar dalı ve royal (klasik stil) gibi estetik motifler ön plana çıkıyor. Ürünler birinci kalite ve kalın dokulu pamuk saten kumaşlardan üretilmekte olup, çarşaf dahil tam set olarak satışa sunuluyor.

1.2. Çeyizlik Yatak Örtüsü Çeşitleri

Kiğılı Home 2022 Ev Tekstili Koleksiyonu’nda yer alan yatak örtüleri, minimal tasarımları ve cilde uyumlu dokularıyla hem çeyizlik hem de günlük kullanım için ideal birer alternatif oluyor. Genel olarak İskandinav ve modern dekorasyon stillerini yansıtan bu ürün grubunda geometrik şekilli, çizgili ve örgü desenli seçenekler ağırlık kazanıyor. Kategoride bunlara ek olarak, yaprak desenli yatak örtüleri ve tek renk desensiz ürünler de bulunuyor.

Kiğılı Home yatak örtüleri, farklı stillerle uyumlu bir görünüm sunmak adına ekru, pudra, bej, vizon, mint, haki, antrasit, lacivert ve kiremit gibi renk alternatifleriyle üretiliyor. Desenli ürünler yüzde 100 pamuk veya pamuk karışımlı olarak satışa sunulurken; tek renkli dört kat müslin kumaş yatak örtüsü ise hem yumuşak hem de hafif mi hafif yapısıyla, dokunulduğu anda tüm ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor.

1.3. Çeyizlik Havlu Alternatifleri

Gerek nişan bohçası için erkek çeyiz listesi gerekse de gelin bohçası çeyiz listesinde, en temel ortak parçalardan birini de havlular oluşturuyor. Özel tasarım havlu seçenekleriyle Kiğılı Home, damat ve gelin adaylarına bu konuda da karşı koyamayacakları modeller sunuyor. Kiğılı Home çeyizlik havlular vücut, baş, el ve ayak için olmak üzere pek çok farklı seçenek ve boyut ile satışa sunuluyor.

Kategori içerisinde özgün nakışlı modellerin beraberinde jakarlı, ponponlu, dantelli, çiçek aplikeli ve minimal desenli alternatifler de bulunuyor. Ürünlerin kimisi, çeyizlik nevresim takımlarıyla aynı tasarım çizgilerini taşıyor. Bu sayede de tam takım damat veya gelin bohça seti oluşturmaya olanak tanıyor. Kiğılı Home havlular, yüksek emiciliğe sahip dolgun kumaşlarının beraberinde, özel makinelerle işlenmiş zarif stil unsurlarıyla da çeyiz bohçalarına değer katıyor.

1.4. Çeyiz için Bornoz Takımı Seçenekleri

Çeyizlik eşyalar söz konusu olunca, havluların beraberinde şık bornoz takımlarını da unutmamak gerekiyor. Kiğılı’nın çeyizlik bornoz seçenekleri arasında klasik ve modern olmak üzere farklı seçenekler bulunuyor. Kategorideki ürünler, dileyenler için aynı çeyiz setinin genişletilebilmesi adına nevresim ve havlu takımlarıyla aynı stillerde üretiliyor.

Modellerin her biri, çiftlere özel takımlar oluşturulabilmesi amacıyla bir kadın bir de erkek bornozu içerecek şekilde satışa sunuluyor. Çeyizlik kadın bornozları kimono yaka olarak tasarlanırken, erkek bornozları ise şal yaka tasarımı ile dikkat çekiyor. Kiğılı Home çeyizlik bornozlar, beden estetiğine uyumlu kesimleri ve zarif işlemelerinin yanı sıra; emicilik düzeyi ve yumuşaklık olarak da çiftlerden tam puan alıyor.

1.5. Çeyizlik Pijama Takımları

Çeyizlik eşyalardan sonra sıra, çiçeği burnunda gelin ve damat için ev giyim ürünlerine geliyor. Bu noktada çeyiz için gerekli olanlar, gelinlere özel frapan alternatiflerden çok daha fazlasını kapsıyor. Çünkü bohçaların içerisinde, çeyizlik geceliklere ek olarak hem kadın hem de erkek için pijama takımı ve sabahlıklara da yer verilmesi gerekiyor. Ve Kiğılı Home çeyizlik pijama takımı koleksiyonunda, bu ihtiyaca birbirinden şık yanıtlar veren seçenekler bulunuyor.

Kiğılı Home serisinde, çeyiziniz için set halinde tercih edebileceğiniz bir adet gelin-damat pijama takımı bulunuyor. Koleksiyonun yıldız serisi olan kuş tüyü nakışlı çeyizlik ürünlerin bir parçası olan bu set, erkekler için lacivert; kadınlar için ise pudra rengi ile dikkat çekiyor. Her iki pijama takımında da alt parçalar tam boy ve desensiz iken, üst parçalar gömlek stili tarzları, lapel yakaları ve tüy nakış işlemeleri ile göz dolduruyor. Kiğılı Home’da ayrıca, bunlara ek olarak erkekler için ropdöşambır alternatifleri de bulunuyor.

2. Kiğılı Home’dan Erkek Nişan Bohçası Hazırlığı için 360° Çözümler!

3 4

Gelin nişan bohçası ve evlilik sonrası için sunduğu alternatiflerle Kiğılı Home, son yıllarda çeyiz için marka önerileri denilince akla ilk gelen alternatiflerden biri oluyor. Ancak markanın en iddialı olduğu noktayı da kuşkusuz, erkek nişan bohçası için sunduğu modern ve kapsamlı çözümler oluşturuyor!

Kiğılı ve Kiğılı Home, gelin adayları ve ailelerinin en zorlandığı konulardan biri olan damat bohçası hazırlıkları için eksiksiz bir ürün gamı sunuyor. Kiğılı ve Kiğılı Home’un evlilik hazırlıklarına özel ürün çeşitleri arasında, yeni nesil bir erkek çeyiz bohçasında olması gereken tüm ürünler fazlasıyla yer alıyor. Peki, bunlar neler mi? Gelin, onları da hemen inceleyelim:

  • Klasik giyim ürünleri (Gömlekler ve pantolonlar)
  • Ev giyim ürünleri (Pijama takımları, sabahlıklar, eşofmanlar, basic alt ve üst pijamalar, sweatshirt’ler)
  • İç giyim ürünleri (Baksırlar, fanilalar, çoraplar)
  • Aksesuarlar (Kravatlar, kol düğmeleri, kemerler, cüzdanlar, kartlıklar, kol saatleri)
  • Havlu ve bornoz takımları
  • Damat terlikleri (Baba terliği)
  • Kozmetik ürünler (Tıraş makinesi, tıraş bakım ürünleri, ağız-diş bakım ürünleri, parfüm ve deodorantlar)

Kiğılı’da, damat bohçası için gereken ürün seçenekleri sadece bunlarla da bitmiyor. Böylece Kiğılı Home satış noktaları üzerinden, erkek bohçası alışverişlerini tek seferde baştan sona tamamlamak mümkün oluyor. Markanın çeyiz koleksiyonunda;

  • Damadın ailesi için hediyelik triko vb. giyim ürünlerinin beraberinde,
  • Sunum için damat valizleri / bohça kutuları ve çiçekli hazır kurdeleler dahi yer alıyor!

Gelinlerin beklentilerine, damatların ise zevklerine ve ihtiyaçlarına özel en şık alternatifler için siz de Kiğılı Home satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz!

Önerilen Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir