Kiğılı’dan Çeyiz Bohçalarına Dünya Stillerinden Dokunuşlar

ANASAYFA BANNER 1
1 1 5

Zevkinize uygun ve kullanışlı ürünlerden oluşan bir modern çeyiz bohçası hazırlamak için, artık tüm zamanınızı ayırıp farklı mağazaları arşınlamanıza gerek yok. En popüler dekorasyon stillerinden ilham alınarak tasarlanan birbirinden şık ev tekstil ürünleri, Kiğılı Home Koleksiyonu’nda bir arada!

Çeyiz bohçası hazırlamak ilk bakışta her ne kadar eski bir âdet gibi görünse de, aslında yeni evlerine taşınacak çiftler için gereken rutin ev alışverişi süreçlerinden ibaret. Haliyle bu gelenek, ev kurmak için önemli ihtiyaçları karşılaması açısından günümüzde de büyük bir özenle sürdürülüyor. Ancak tek bir farkla… O da genç çiftlerin zevkleri ve yaşam tarzları doğrultusunda, seçilen ürünlerin günümüz trendlerine ait yenilikçi stil öğelerini barındırması. Son yıllarda sıkça karşılaşılan “modern çeyiz listesi” kavramı da işte bunun bir eseri!

Modern çeyiz alışverişi için aradığınız yüksek kaliteli ve estetik ürünler, en sevilen ev dekorasyon stilleri ile Kiğılı Home’da sizi bekliyor!

1. Modern Çeyiz Bohçası Kavramı Neden Yükselişte?

Oyalarla bezeli havlular, yün dolgulu saten yorganlar ve el emeği göz nuru örtüler, hala pek çok yörede aileler için bir çeyizin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ancak tüm bunlar, genç eş adayları tarafından genellikle dolapların bir bölmesinde uzun yıllar saklanacak eşyalar olarak görülüyor. Dolayısıyla aileler de bu gibi kullanılmayacak ürünlere bütçe veya emek harcamak yerine, artık modern çeyiz paketi seçeneklerini tercih ediyor. Yine de çeyiz denilince, hala pek çok ailenin beklentisi nakışlı, dantelli ve geleneksel çizgileri yansıtan ev tekstil ürünlerinden yana oluyor. Çünkü çeyizlik ürünlerin doğal olarak günlük eşyalardan bir farkı olması gerekiyor. Kiğılı Home ise modern ve gelenekseli buluşturan ev tekstili ürünleriyle, genç çiftlerin beraberinde ailelerdeki diğer kuşakların da gönlünü fethedecek tasarımlara imza atıyor. Farklı ev dekorasyon tarzlarına uygun seçenekleriyle Kiğılı Home çeyizlik ürünler, yüksek kalite ayrıcalığıyla Kiğılı’nın farkını tüm yönleriyle gözler önüne seriyor!

2. Kiğılı Home’un Modern Çeyizlik Ürünleri Neler?

Kiğılı Home Çeyiz Koleksiyonu içerisinde pamuk saten nevresim takımları, zarif detaylı havlular, ikili bornoz setleri, yatak örtüleri ve kadın-erkek pijama takımı seçenekleri yer alıyor. Global çaplı stil araştırmaları sonucu özenle tasarlanan bu ürünler, geleneksel stillerin zamansız çizgilerine göz kırparken; diğer yandan ise iç mekân tasarımını zenginleştirecek en güncel estetik unsurları birleştiriyor. Böylece Kiğılı, tıpkı uzun yıllardır erkek giyiminde olduğu gibi, son yıllarda ev tekstili markaları arasında da adından söz ettiriyor.

3. Kiğılı Home Koleksiyonunda Hangi Ev Dekorasyon Stilleri Öne Çıkıyor?

Klasik veya geleneksel olmayan güncel iç mimari konseptleri, pek çok kişi tarafından “modern ev dekorasyonu” adıyla anılıyor. Ancak iç mekân için tasarım konsept isimlerinin bundan çok daha fazla çeşide ayrıldığını bilmelisiniz. Örneğin; Fransız, İskandinav, rustik, country, çağdaş, geçiş, minimalist, bohem… Modern iç mimari konsepti ise bunların sadece tekil bir örneği. Peki, sizin favori iç mimari konseptiniz hangisi? Gelin, bu sorunun yanıtını Kiğılı’nın çeyizlik ürünlerini keşfederek birlikte öğrenelim!

3.1. Sade: İskandinav Stili Ev Dekorasyonu

İskandinav stili iç mimari konseptinde ağırlıklı olarak beyaz ve ekru renkler ile sadelik ön plana çıkıyor. Tüm bu ferah görünüm, mobilyalarda ise ahşap tonlarıyla tamamlanıyor. Siz de evinizde İskandinav tarzı estetik unsurların hâkim olmasını istiyorsanız, Kiğılı Home’un optik beyaz üzerine vizon rengi bahar dalı nakışlı çeyizlik nevresim takımına ve eğrelti otu nakışlı vizon rengi havlu serisine göz atabilirsiniz.

Özellikle de yatak örtüleri ve günlük nevresim takımları arasında, bu stile yönelik tercih edebileceğiniz pek çok farklı renk ve stil alternatifi mevcut. Her biri yıkamalı görünüme sahip düz renk fırfırlı fistolu, çizgi baskılı fırfırlı ve çift taraflı-çizgili-ahşap düğmeli nevresim takımları bunlar arasında en öne çıkanlar. Kiğılı Home yatak örtülerini incelediğinizde ise tümüyle İskandinav stiline uygun tasarımlara sahip olduklarını görebilirsiniz. Bu ürünleri aynı zamanda rustik, country ve coastal (sahil kenarı) stilleri için de tercih edebilirsiniz.

3.2. Romantik: Provence Stili Ev Dekorasyonu

Ev dekorasyon tarz isimleri arasında sıkça övgüyle söz edilen Provence tarzı dekorasyon, Güney Fransa’daki kır evlerinin romantik görünümünü yansıtıyor. Bu stilde, İskandinav tarzına benzer şekilde yumuşak renkler ağırlık kazanıyor. Ancak bundan farklı olarak pembe tonları ve çiçek desenleri de kendisine geniş bir yer buluyor. Kiğılı Home çeyizlik nevresim takımı koleksiyonundaki beyaz üzerine haki rengi zeytin dalı ya da pudra rengi bahar dalı/kuş tüyü nakışlı, kopanaki dantel işlemeli ve ekru rengi güpürlü fırfırlı seçenekler, Provence stiline güçlü birer örnek niteliğinde!

Koleksiyondaki keten görünümlü pamuk günlük nevresim takımları da pudra, ekru ve bej alternatifleriyle bu stile oldukça uygun birer tasarıma sahip. Havlular arasında ise pembe üzerine çiçek aplikeli, beyaz üzerine çiçek nakışlı, beyaz üzerine pudra zeytin dalı nakışlı, vizon üzerine eğrelti otu nakışlı, yaprak nakışlı ve kopanaki dantel işlemeli ürünleri tercih edebilirsiniz.

3.3. Zarif: Modern Ev Dekorasyonu

İşte sıra, dekorasyon isimleri içerisinde en yaygın kullanılan o isme geldi: Modern! Geniş kapsamından dolayı iç mimari konsept isimleri arasında en sık karşılaşılan “modern ev dekorasyonu”, aslında 20’nci yüzyıla ait bir kavram. Fakat işlevselliği, sadeliği ve zarafeti esas alan bu iç mimari akımı, söz konusu özelliklerinden dolayı günümüzün estetik anlayışına da tamamıyla uyuyor.

Ev tekstili noktasında düz pastel tonlar, açık renk zemin üzerine çizgiler ve geometrik desenlerin ön plana çıktığı bu stil, dingin öğeler taşıması bakımından pek çok kişi tarafından konforla özdeşleştiriliyor. Kiğılı Home’un aplikeli, güpürlü ve parlak nakışlı modelleri haricinde tüm ürünleri, modern ev dekorasyonu konseptlerine rahatlıkla uyum sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Söz konusu modeller aynı zamanda hip, minimalist, endüstriyel vb. trend stiller için de tercih edilebiliyor.

3.4. Zamansız: Geleneksel ve Transitional (Geçiş Stili) Ev Dekorasyonu

Kiğılı Home 2022 Ev Koleksiyonu’nda ağırlıklı olarak yeni ev kuracak genç çiftlerin zevklerine uygun tasarımlar yer alıyor. Ancak koleksiyonda, çeyizinde klasik çizgilere yer vermek isteyenler için de birbirinden zarif özgün modeller bulunuyor. Bu modeller, geleneksel iç mimari konseptinin yanı sıra bunun çağdaş bir yorumu olan geçiş stiline (transitional iç mimari konsepti) de uyumlu bir görünüm sunuyor.

Kiğılı Home nevresim takımları ve havluları arasında Provence stilini yansıtan çiçekli ve güpürlü modeller, ev dekorasyonunda geleneksel bir tarz yakalamak için de ideal birer alternatif oluyor. Ancak bu konudaki en öne çıkan seçenekleri dantelli ve kopanaki işlemeli nevresim setleri, havlular ile bornoz takımları oluşturuyor. Bunun yanı sıra Kiğılı Home Koleksiyonu’nda farklı pek çok tarzda tercih konusu olan jakarlı modelleri de zamansız bir stil için tercih edebilirsiniz. Hatta dilerseniz, bu ürünlerle kendi zevkinize göre eklektik bir dekorasyon tarzı deneyebilirsiniz.

3.5. İddialı: Hollywood Stili Ev Dekorasyonu

Hollywood tarzı ev dekorasyonu söz konusu olduğunda akıllara doğrudan şu iki kelime geliyor: İhtişamlı ve dramatik! Bunun nedeni ise bu iç mimari konseptinde, genel olarak lacivert, fuşya, turkuvaz, vb. çarpıcı renklerin bir arada kullanılması. Fakat hatırlarsınız ki Kiğılı Home Koleksiyonu içerisinde daha çok açık, nötr ve pastel renklerin ön planda olduğundan söz etmiştik. Tabii bu zengin koleksiyonda yer alan modeller, sadece bu renklerle sınırlı değil! 2022 koleksiyonundaki ürünlerin pek çoğu lacivert renk seçeneğiyle de satışa sunuluyor.

Kiğılı Home 2022 Ev Tekstili Koleksiyonu’nun yıldızı olarak gösterilen kuş tüyü nakışlı seri, temel renk olarak lacivert zemin üzerinde “yükseliyor!” Hem rengi hem de özel işleme nakışlarıyla göz dolduran bu seri; tam takım çeyizlik nevresim seti, farklı ebatlardaki havlu çeşitleri ve kadın-erkek bornoz takımından oluşuyor. Koleksiyonda Hollywood stilinin en güçlü örneği olan ürün ise elbette, lacivert renkli kat kat fırfırlı çeyizlik nevresim takımı. Bizden söylemesi… Bu ürünün, gördüğünüz anda mutlaka sizin de yatak odanızda yer almasını isteyeceksiniz!

Unutmayın! Yeni eviniz -yani hayatınız- için seçimler yaparken önemli olan, bir stile birebir bağımlı kalmak yerine zevklerinize uygun seçimler yapmak. Bu noktada aradığınız seçenekleri ise Kiğılı Home satış noktalarında pek çok alternatifiyle bulabilirsiniz!

Önerilen Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir